IT oplossingen voor de Zorg | Flex IT Rent

Flex IT Rent Cart Amount

0

IT oplossingen

Voor De zorg

In de zorg heeft u snel en goede kwaliteit hardware nodig. U wilt een partner die met u kunt meedenken met de eisen en vragen die spelen in de zorg. Flex IT Rent heeft verstand van zaken. Wij garanderen kwaliteit en jarenlange ervaring in de zorg.

Wij bieden huuroplossingen aan onder andere Zorggroep TwenteBekijk hier al onze referenties.

logo

Zekerheid

Flex IT Rent doet al jaren zaken met diverse instellingen in de zorg. Hierdoor kunnen wij u adviseren over de beste oplossing binnen uw instelling. Zowel qua prijs als huuroplossing. Ook kunt u flexibel tijdens de looptijd van uw huur het aantal producten wijzigen of nieuwe testen uitvoeren. Wij bieden u flexibiliteit. Zo denken wij met u mee en houden wij samen met u uw maandelijkse kosten laag!

Ervaring

Onze ervaring bij zorgklanten geeft u de zekerheid dat wij weten waar wij over praten. Wij weten dat u op zoek bent naar passende apparatuur en goede service. Wij kunnen u adviseren en daardoor meer voor u betekenen. Zo kunnen wij specifieke installaties voor u uitvoeren, zodat u de hardware compleet aangeleverd krijgt zoals u wilt. Bovendien leveren wij alleen de beste A-merken zoals HP, Lenovo, Dell en Apple.

Razendsnel uw goedkoopste offerte?

+31 (0) 20 820 87 26

Bereikbaar van 8:30 t/m 17:30

De laagste prijs

Flex IT Rent geeft u de garantie van de laagste prijs. Wij kunnen u altijd adviseren en kostenbesparingen bij u realiseren. Dit deden wij voor onze Zorg-klanten. Ook kunnen wij u flexibele oplossingen op maat aanbieden, met voordelige pakketten. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of bel ons direct!

 

Bekijk pakketten