Garantie, Service & Support | Flex IT Rent

Flex IT Rent Cart Amount

0

Garantie

Wij bieden u graag zekerheid en doen het anders. Gedurende uw huurtermijn heeft u altijd volledige garantie op onze producten. Is er toch onverhoopt iets mis? Dan wordt u direct telefonisch geholpen, u krijgt een vervangend product of wij komen zo snel mogelijk op locatie.

Service

Onze producten worden voor uitlevering grondig getest op werkbaarheid. Bij meer dan 10 stuks sturen wij gratis een extra exemplaar om problemen bij een eventuele storing of uitval te voorkomen. Wij bezorgen op elke gewenste locatie. Bovendien leveren wij uw order gratis een dag eerder, zodat u genoeg tijd heeft om op te bouwen. Ook halen wij uw order kosteloos een dag later op. Wij installeren en de-installeren indien gewenst ook op locatie.

Support

Bovendien garanderen wij altijd support op afstand. Mochten er toch technische vragen zijn of moeten wij u even technisch op weg helpen? Dan kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zorgen dat u de juiste specialist spreekt die u met uw probleem kan helpen. Indien gewenst, kunnen wij u ook on site support leveren. Zo zijn wij tijdens uw evenement continu aanwezig en beheren wij de techniek om u volledig te ontzorgen.
Neem voor meer informatie contact met ons op!

Altijd de
laagste prijs

icon-voorraad

Grootste voorraad
van Benelux

Direct aan
de slag

Meer dan 20 jaar ervaring

Supersnelle levering

Flexibele
service