IT oplossingen voor de IT-sector | Flex IT Rent

Flex IT Rent Cart Amount

0

IT oplossingen

Voor IT-sector

Als IT-bedrijf zoekt u naar hardware die specifiek aansluit bij de ICT wensen van uw bedrijf en de hardwaremarkt. U zoekt daarom een flexibele partner, die u bij tijdelijke behoefte betrouwbare apparatuur kan aanbieden. Maar ook een partner die meegaat met trends in de markt. Wij voldoen aan uw wens!

 

Meer zekerheid

Bij ons staat zekerheid voorop. Bij Flex IT Rent bent u zeker van de nieuwste hardware op de markt. Met de grootste voorraad A-merken en meer dan 20 jaar ervaring bent u zeker van een betrouwbare partner. Daarnaast wordt al onze hardware voor aflevering getest op perfect functioneren. Bovendien kunnen wij uw technische zorgen uit handen nemen en vooraf configuratie en installatie van software uitvoeren. Wij garanderen IT-support, verzekering en garantie. Zo kunt u zich volledig bezighouden met uw bedrijf.

 

Razendsnel uw goedkoopste offerte?

+31 (0) 20 820 87 26

Bereikbaar van 8:30 t/m 17:30

Laagste prijs

Wij geven u meer zekerheid met onze laagste prijsgarantie. Zo realiseerden wij enorme kostenbesparingen voor onze klanten uit de IT-sector. Waar wacht u nog op? Bekijk hier onze totaalpakketten. Of bel ons direct en laat weten wat u wilt huren. Wij regelen direct een vrijblijvende offerte!

 

 

 

Bekijk pakketten