IT oplossingen voor MKB | Flex IT Rent

Flex IT Rent Cart Amount

0

IT oplossingen

Voor MKB

Elk bedrijf is tegenwoordig afhankelijk van ICT. In het geval van tijdelijke behoefte aan hardware of specifieke apparatuur zijn wij graag uw betrouwbare partner. Flex IT Rent begrijpt u.

 

Flexibel voor lange termijn

Oplossingen op maat 

Met Flex IT Rent bent u zeker van de apparatuur die u nodig heeft. Met onze ruime voorraad beschikken wij altijd over bijna alle modellen. Wij leveren compleet aan wat u nodig heeft. Wij kunnen uw software en apps vooraf installeren, om u volledig te ontzorgen.

Meer zekerheid

Wij zorgen dat uw ICT-park goed geregeld is. Met onze eigen voorraad A-merken bent u zeker van topkwaliteit en betrouwbare apparatuur. Al onze producten zijn getest voordat wij deze naar u verzenden. Wij kunnen u van begin tot eind ontzorgen en volledige support aanbieden. Met Flex IT rent bent u zeker van goede kwaliteit zonder problemen.

 

Razendsnel uw goedkoopste offerte?

+31 (0) 20 820 87 26

Bereikbaar van 8:30 t/m 17:30

De laagste prijs

Wij garanderen de laagste prijs. Daardoor bent u er zeker van dat u niet meer uitgeeft dan nodig. We realiseerden kostenbesparingen voor onze klanten uit het MKB. Waar wacht u nog op? Bekijk hier onze totaalpakketten. Of laat ons weten wat u wilt huren en wij regelen direct een vrijblijvende offerte!

Bekijk pakketten