Over ons | Flex IT Rent

Flex IT Rent Cart Amount

0

Wij zijn een verhuurbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de verhuur van ICT. Met onze jarenlange ervaring en verschillende klanten in binnen- en buitenland kunnen wij uw bedrijf in elke situatie helpen. Onze verhuurmedewerkers zijn u graag persoonlijk van dienst.

De ontwikkelingen in de ICT gaan snel. Wij volgen de markt continu. Onze succesformule is dat wij elk apparaat uit een eigen (grote) voorraad snel aan u kunnen leveren, waar en wanneer u maar wilt. Van Amsterdam tot Madrid komt u onze mensen tegen en altijd zullen wij ons best doen om u van dienst te zijn.

Maar wij doen meer, want wij helpen u graag. Ook als u op zoekt bent naar een zeer specifiek product of als u hele specifieke wensen heeft, dan zoeken wij met u naar een oplossing. Met onze technische specialisten kunnen wij bijna alles voor u realiseren. En mochten we het toch niet weten, dan is altijd ons uitgebreide netwerk van partners er nog! Wij zijn erg flexibel!

“Flex IT Rent beschikt over veel voordelen voor de klant: de voorraad, technische ervaring, backoffice en financiële mogelijkheden. Je wilt als bedrijf tenslotte niet met niet -werkende apparatuur een seminar aftrappen of als school het risico lopen dat de notebooks vastlopen tijdens een eindexamen.”

Altijd de
laagste prijs

icon-voorraad

Grootste voorraad
van Benelux

Direct aan
de slag

Meer dan 20 jaar ervaring

Supersnelle levering

Flexibele
service